Over mij

Mijn naam is Peter Gouweleeuw en ik ben eigenaar/directeur van Aannemersbedrijf P.Gouweleeuw.

Na mijn opleiding LTS/Bouwtechniek ben ik als timmerman gaan werken bij het familie Aannemersbedrijf van der Graaf in Rotterdam-Schiebroek.
Gedurende de 16 jaar dat ik als allround timmerman werkzaam ben geweest, heb ik in mijn eigen tijd diverse vakopleidingen gevolgd, waaronder opleidingen om mijn bouwkundige en bouwfysische kennis te vergroten.

Ondertussen ben ik in de avonduren de Kader en Ondernemersopleiding Bouwbedrijf gaan volgen die ik met goed resultaat heb afgerond waardoor ik mijzelf gediplomeerd aannemer mag noemen. Inmiddels had ik de overstap gemaakt van timmerman naar projectleider/uitvoerder/calculator.

In de 10 jaar dat ik deze functie heb vervuld, ben ik projectleider geweest voor verbouwingen voor een serviceflat in Rotterdam-Kralingen, een uitvaartvereniging in Rotterdam, bouwkundige werkzaamheden voor 3 grote schildersbedrijven in Rotterdam en vele particuliere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden.

Daarnaast ben ik met regelmaat zelf bijgesprongen in de uitvoering van bouw-verbouw-onderhouds werkzaamheden. In 2012 is er door faillissement een einde gekomen aan het bestaan van dit aannemersbedrijf.

Voor mij hield dat in dat ik erover na ging denken of ik weer in loondienst wilde werken of voor mezelf wilde beginnen. Ik heb tot dit laatste besloten omdat ik mijn expertise en klantgerichtheid op mijn eigen wijze wilde voortzetten.